Maak kennis met Boomkwekerij B&B Nagel

Kweken zit ons in het bloed. Met veel plezier runnen wij, Bernie en Ben Nagel, het bedrijf. We plukken de vruchten van 3 generaties kweekervaring. De fruitboomgaard van weleer is uitgegroeid tot een boomkwekerij met een oppervlakte van 16 hectare en is nog steeds gevestigd op de oorspronkelijke locatie in Someren-Heide.

6 hectare van het totale oppervlak wordt ingenomen door planten in de volle grond, 3 hectare gebruiken we voor de pottenteelt. Per jaar worden meer dan een half miljoen 2-jarige blauwe bessenstruiken gekweekt, goed voor 60% van onze omzet. De struiken vinden een weg naar handelsorganisaties gevestigd in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Tsjechie.
De kweek van overige sierheesters en het verzorgen van volledige beplantingslijsten voor hoveniers zorgen voor de overige omzet.

Professioneel geïnteresseerden laten we graag ons bedrijf zien met een rondleiding over de kwekerij.

Het team achter ons bedrijf

Wij hebben 11 vaste medewerkers in dienst. Gedurende het jaar wordt het werknemersbestand uitgebreid met een aantal tijdelijke medewerkers. Daarnaast werken er bij ons zaterdagmedewerkers en vakantiemedewerkers.

Zou je graag in het seizoen of op zaterdagen willen werken bij Boomkwekerij Nagel?
Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. 

2017 Boomkwekerij B&B Nagel